AVV: de democratische vakbond

Voor werkenden

AVV is de democratische vakbond voor de werkende van nu.

AVV is geen vakbond als alle andere. We hebben geen grote panden, lange loonlijsten of talloze bestuurslagen. We hebben wel ambitie: wij willen de polder veranderen. Wij willen méér inspraak voor werknemers in hun cao - ook als je geen AVV-lid bent. We streven naar goede arbeidsvoorwaarden, een betrouwbaar pensioen en een kleinere kloof tussen vast en flex. Dit doen we aan steeds meer cao-tafels, en door onze visie uit te dragen richting de overheid.

Circa 150.000 werknemers vallen onder een cao waar AVV bij betrokken is. Deze mensen krijgen de mogelijkheid om mee te praten en te stemmen over hun arbeidsvoorwaarden. Wij werken hard om dit voor nog meer mensen mogelijk te maken.

Wat kan AVV voor mij betekenen?

  • AVV is de plek waar je kunt bijdragen aan het veranderen van de polder. Dit kan je doen door mee te praten of te stemmen in het cao-platform in jouw sector. Zijn wij nog niet actief in jouw sector? Bekijk dan de andere mogelijkheden om actief te worden.
  • Is AVV partner in jouw cao en heb je een vraag over je cao? Neem dan contact met ons op.
  • Wil je graag voor AVV in de ondernemingsraad van jouw bedrijf of organisatie? Vraag hierover dan de informatiefolder aan bij ons secretariaat.
  • Ben je actief in een cao-platform en zoek je verdieping? Mail ons en dan nemen we contact met je op over hoe we je kunnen ondersteunen. 
  • Ben je lid van AVV en de Ondernemingsraad en wil je jouw OR versterken? Kijk dan op deze pagina

Overheid
Flexwerkers
Zelfstandigen

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel