AVV: de democratische vakbond

Afwijkende contributie

KLM

Een tijdje geleden meldden we dat AVV actief ging worden bij KLM. Nu dat het geval is, moeten we ook een contributie heffen die ons in staat stelt het benodigde werk te doen.

Voor het traject met de KLM-vliegers die voorlopig tewerkgesteld zijn bij Martinair, hebben we een bedrijfsledengroep die op dit moment bestaat uit circa 115 leden. Hierbij wordt het tweekoppige bestuur gevormd door Martin Pikaart, voorzitter AVV en een voormalig VNV-bestuurslid.  

Wij houden ons voorlopig in het bijzonder bezig met het behartigen van de belangen van de voormalig Martinair-vliegers, waarbij we nauw samenwerken met mensen uit het veld. Daarbij geldt: hoe meer leden, hoe sterker we staan en hoe meer we voor vliegers kunnen betekenen. 

We bieden naast de onderhandelingen in dit traject ook hulp en bijstand via onze gespecialiseerde helpdesk: helpdeskKLM@avv.nu. 

Voor de specifieke groep KLM-vliegers die voorlopig tewerkgesteld zijn bij Martinair, bedraagt de contributie vanaf januari 2022 €60 per maand. Aan gepensioneerden uit deze groep vragen we €10 per maand.  

13 januari 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel