AVV: de democratische vakbond

24 mei online informatiebijeenkomst

Tabaks- en gemakswinkels

Zoals jullie eerder op de website konden lezen, heeft AVV kennisgemaakt met de werkgeversvereniging in de sector detailhandel tabaksartikelen. Sinds 2014 is er al geen cao meer in deze sector, maar er zijn nu plannen om de cao van de sector Retail non-food toe te passen. 

Wij willen graag alle werknemers informeren over wat dit precies betekent en hoe het in z’n werk gaat. Daarom willen we in gesprek gaan met jullie en zo al jullie vragen beantwoorden. 

We hebben hierom op woensdagavond 24 mei een onlinebijeenkomst gepland van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur voor alle werknemers. Klik hier om de bijeenkomst bij te wonen. Chantal Klei en Valérie Rijckmans staan jullie te woord over alle mogelijke vragen die je kunt hebben. Meld je van tevoren aan bij Chantal door haar een email te sturen.

22 mei 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel