AVV: de democratische vakbond

Word actief

Als je onze visie over een moderne arbeidsmarkt goed vindt en er aan wil bijdragen kan je actief worden bij AVV. We zetten de mogelijkheden op een rijtje:

Lid worden
Door lid te worden help je anderen en jezelf, doordat je deel bent van een beweging die arbeidsvoorwaarden voor de werkenden van nu bedenkt, realiseert en bevecht. Lid worden kost bij ons slechts 25 euro per jaar. Vanaf 1 januari 2024 is de contributie verhoogd naar 30 euro per jaar.

Weinig tijd, wel je stem laten horen
Dan schrijf je je in voor het het cao-panel van jouw sector. Je krijgt automatisch een oproep om te stemmen over de gemaakte afspraken in het overleg over jouw collectieve arbeidsvoorwaarden. 

Meer tijd beschikbaar: een paar keer per jaar je stem laten horen
Als je werkt in een sector waar AVV caopartner is, kan je actief worden door deel te nemen aan de bijeenkomsten van je lokale sectorgroep. In deze bijeenkomsten praten werknemers uit jouw sector over de onderwerpen die op de onderhandelingstafel liggen. Kijk voor meer informatie hierover op je sectorpagina.

Nog meer tijd beschikbaar: namens AVV in de Ondernemingsraad
Meld je aan als lid van AVV en kandideer je namens AVV voor de verkiezingen van de Ondernemingsraad in jouw bedrijf of organisatie. Je kunt bij AVV terecht voor raad en daad en kunt meepraten bij cao-onderhandelingen als AVV mee-onderhandelt. 

Zin om te bouwen: AVV als onderhandelingspartner bij jouw cao
Ben je het eens met de filosofie van AVV dat elke werknemer moet kunnen stemmen en met onze ideeen over werken in de 21e eeuw? Dan kan je vragen of AVV met de cao-onderhandelingen mee kan doen. Dat kan als de Ondernemingsraad dat vraagt, en/of als er genoeg collega's lid zijn van AVV. Als je onder je collega's wilt leden werven voor AVV, mail ons voor advies, ondersteuning en materiaal. 

Elke dag AVV!
Als we een vacature hebben lees je dat in onze nieuwsbrief. Stuur een mail naar info@avv.nu als je de nieuwsbrief wilt ontvangen (ongeveer een keer in de zes a acht weken)

Informeer naar alle mogelijkheden door via info@avv.nu contact met ons op te nemen.

 

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel